Description
PREU: 47,00 €/Kg
ORIGEN:
CARACTERíSTIQUES:
El psyllium, també conegut com psyllium ros o Ispaghul, procedeix de la llavor de Plantago Ovata, una planta herbàcia originària de sud d’Àsia, molt ramificada i amb tija alçada que creix en sòls sorrencs o en fang.
El psyllium Husk és la pròpia closca de la llavor i és la substància que més mucílag produeix, fins i tot més que la llavor de lli; és capaç d’absorbir l’aigua i crear un gel transparent i viscós amb aspecte gomós, fent que es pugui millorar el trànsit intestinal i millorant la protecció de les mucoses del nostre organisme (en especial la de l’estòmac).
Una altra de les caracterísitques és que ens permet fer pa sense gluten. Normalment, quan obviem el gluten, el pa es desfà molt ja que no té la elasticitat pròpia del gluten i el psyllium ens permet conservar l’esponjosistat, ja que permet albergar els gasos propis de la fermentació donant aquesta elasticitat semblant t a la de la goma xantana.
Les recomanacions d’ús són una “cullerada” (uns 20 grams) per cada 500gr de farina sense gluten. No per afegir més s’obtenen millors resultats.
CONSELLS DE CONSERVACIÓ:
- Conservar en lloc fresc sec i fosc.
- Consumirpreferiblement abans dels 18 mesos de la data d’envasament.
- Mai deixeu el producte en bossa de cartró de manera perllongada. Recomanem que quedi guardat en pots de vidre.
Reviews
There are no reviews yet.