Description
PREU: 4,80 €/Kg
ORIGEN: Extremadura
CARACTERíSTIQUES:
La mongeta Carilla, adopta molt diferents i variats noms al llarg de tota la geografia espanyola denominant també: chíchares, frijuelos, ninots amb armilla, mongeta ull negre, mongeta ull de llebre, d’ull de perdiu, fréjol castella, Fesolet, carahota, etc .És una mongeta petita, de color blanc fosc-beix, i amb un puntet negre sobre l’embrió que la caracteritza. La Mongeta Carilla es consumeix a tota espanya i molt especialment a Extremadura. Serveix tant per a la preparació de mongetes en amanida, mongetes guisades com per ser utilitzades com a guarnició.
TEMPS DE COCCIÓ
- TEMPS DE REMULL: 10-12 hores
- TEMPS DE COCCIÓ:
aigües dures aigües toves
OLLA PRESSIÓ: 30 -45 min. 25 -40 min.
CASSOLA: 2 – 2.20 hores 1h – 1.3hores.
CONSELLS DE CONSERVACIÓ:
- Conservar en lloc fresc sec i fosc.
- Consumirpreferiblement abans dels 18 mesos de la data d’envasament.
- Mai deixeu el producte en bossa de cartró de manera perllongada. Recomanem que quedi guardat en pots de vidre.
Reviews
There are no reviews yet.