Descripció
PREU: 13,50 €/Kg
ORIGEN: Maresme
CARACTERíSTIQUES:
Mongeta blanca procedent de Catalunya, on se li denomina mongeta de Ganxet. La mongeta del ganxet és una mongeta de mida mitjana, color blanc brillant, amb forma aplanada i molt arroñyonada amb un ganxet a un dels extrems, que és característic i li dóna el nom de ganxet. El fesol resulta molt cremós al paladar i té un gust suau, fi i persistent. La pell és lleugerament rugosa i poc perceptible al ser ingerida.És sens dubte la més apreciada a Catalunya, d’on és originària i és molt comú veure-la en les botigues de mongetaçes a granel.
La producció de la mongeta de l’ganxet és molt petita i el consum es limita pràcticament a l’àmbit de Catalunya. La seva zona de producció principal es troba al Vallès oriental, valls occidental i alguns municipis de la comarca de la Selva.
TEMPS DE COCCIÓ
- TEMPS DE REMULL: 10-12 hores
- TEMPS DE COCCIÓ:
aigües dures aigües toves
OLLA PRESSIÓ: 30 -45 min. 25 -40 min.
CASSOLA: 2 – 2.20 hores 1h – 1.3hores.
CONSELLS DE CONSERVACIÓ:
- Conservar en lloc fresc sec i fosc.
- Consumirpreferiblement abans dels 18 mesos de la data d’envasament.
- Mai deixeu el producte en bossa de cartró de manera perllongada. Recomanem que quedi guardat en pots de vidre.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.