Descripció
PREU: 4,00 €/Kg
CARACTERíSTIQUES
La llentia pardina és una llentia petita, d’entre 3 i 5 mil·límetres. El color de la seva pell és marró terra o marró vermellós i el de la seva albumen és groc. Aquesta llegum seca és rica en hidrats de carboni, ferro i magnesi. La llentia pardina també pot denominar-se llentia pardina, llentia bruna, llentia Francesa o llentia Francesilla. Les llenties pardines són especialment adequades en amanides, per combinar amb pastes i per a plats de la cuina mediterrània.
La llentia pardina queda sencera i no es desfà ni deixa anar la pell un cop cuita.
Tot i que no és de el tot recomanable, les llenties pardines permeten bullir sense necessitat d’hidratació per remull.
Calibre de la llentia pardina: entre 3 i 4 mil·límetres.
CONSELLS DE CONSERVACIÓ DE LA PROTEÏNA:
Deseu-lo en un lloc fresc i sec.
Mai deixeu el producte en bossa de cartró de manera perllongada. Recomanem que quedi guardat en pots de vidre.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.