Descripció
ORIGEN: Cantabria
Bonítol del Nord al natural conservat únicament en aigua, en comptes de l’oli d’oliva o escabetx utilitzat a les conserves tradicionals. Amb les conserves al natural, es redueix notablement la ingesta de calories per la mateixa quantitat de producte.
Ideal per a aquelles persones que vulguin triar les salses preferides per condimentar el bonítol o per afegir a la pasta i a l’arròs.
El bonítol del nord en pot està elaborat a mà, seguint mètodes ancestrals. En el cas de les conserves al natural se li afegeix aigua de cocció, a més de sal per a la seva conservació i per donar sabor.
El Bonítol pertany a la caegoria de peix blau, un aliment ric en àcids greixosos poliinsaturats, capaços de otorgar flexibilitat metabòlica a les nostres cèl·lules, ideals per resoldre processos inflamatoris a través del grreixos omega 3. Alhora, gràcies a la vida que fan en oceans, otorguen un equilibri mineral excepcional, on primen minerals com seleni, zenc o molibdé.
També cal mencionar que no s’ha d’abusar de conserves en excès, degut a la quantitat histaminègica que comporten (al·lèrgies).
Evitarem l’acaumulació de metalls pesats si no ens enfoquem en consumir sempre el mateix aliment (la variabilitat és la clau).
Si vols tenir un equilibri en salut, pots incorporar de manera freqüent el Bonítol del Nord al Natural.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.