Description
PREU: 4,00 €/Kg
CARACTERíSTIQUES
El cigró Pedrosillano de Salamanca és un cigró petit i arrodonit que es caracteritza per les seves cotilèdons molt marcats i bec punxegut. El color de l’Cigró pedrosillano és marró clar, tirant a ataronjat i amb les arrugues lleugerament marcades. És el més petit de totes les varietats de cigrons i un dels més apreciats per la seva mantecositat i sabor intens. Un cop cuinat el cigró pedrosillano conserva perfectament la seva forma i la seva pell no escorxa, el que fa molt agradable la seva degustació. La capacitat d’absorció d’aigua dels cigrons pedrosillanos és superior a el 100% amb relació al seu pes seu pes.
La zona de producció d’aquest cigró està localitzada en la província de Salamanca, d’on és originari el cigró pedrosillano. El nom de la varietat (pedrosillano) li ve per la similitud amb el nom de la població de la qual és originari: de Pedrosillo el Ralo, Municipi a la comarca De Salamanca de l’Armuña.
TEMPS DE COCCIÖ
- TEMPS DE REMULL: 10-12 hores
- TEMPS DE COCCIÓ:
aigües dures aigües toves
OLLA PRESSIÓ: 55 -65 min. 45 -55 min.
CASSOLA: 3 – 3.30 hores 2.45 min – 3h.
CONSELLS DE CONSERVACIÓ:
- Conservar en lloc fresc sec i fosc.
- Consumir preferiblement abans dels 18 mesos de la data d’envasament.
- Mai deixeu el producte en bossa de cartró de manera perllongada. Recomanem que quedi guardat en pots de vidre.
Reviews
There are no reviews yet.