You are here:

Arròs Bomba

Arròs Bomba en bossa de paper o envàs retornable

3.9815.90 Imp. incl.

Categories: , SKU: N/A Etiquetes:

Descripció

PREU: 7,95 €/Kg

ORIGEN: Múrcia, Sevilla, zones de l’ebre,…

CARACTERíSTIQUES

L’arròs Bomba és una varietat d’arròs (Oryza sativa, L.) de gra curt (5,2 mm) i arrodonit, que tendeix a augmentar considerablement la seva grandària durant la cocció.
L’arròs Bomba posseeix un color perlat i aspecte consistent. Destaca per la seva capacitat d’absorció de líquids, fins al punt d’arribar a duplicar o triplicar el seu volum comparat amb el volum inicial. Així, reté els sabors de l’brou de manera similar a altres varietats valencianes (com, per exemple, l’arròs de la Badia), amb l’avantatge que, a diferència d’aquestes, un cop superat el temps de cocció no es trenca, sinó que es bomba -d’aquí el seu nom- i s’arruga una mica. Aquesta peculiaritat d’arròs Bomba li permet guardar el midó, amb el que sempre surt solt, sense endurir. L’arròs Bomba requereix un major contingut d’aigua que altres arrossos; sent el temps de cocció aproximat d’uns 20 min.
L’arròs Bomba és una varietat que, fins fa poc, estava gairebé extingida a causa de la seva escassa productivitat (4 tones per hectàrea) i els intensos cures que necessita. Ha estat l’augment de la seva demanda el que ha propiciat que es torni a conrear de nou.
Avui dia la major part de la producció d’arròs Bomba es concentra a Sevilla, Múrcia i Albacete, etc. Un dels arrossos més apreciats és el denominat de Calasparra (Denominació d’Origen). L’arròs Bomba sol ser un dels més cars entre els arrossos espanyols.

TEMPS DE COCCIÖ: Inferior a 20 minuts

CONSELLS DE CONSERVACIÓ:

  • Conservar  en lloc fresc sec i fosc.
  • Consumir  preferiblement abans dels 18 mesos de la data d’envasament.
  • Mai deixeu  el producte en bossa de cartró de manera perllongada. Recomanem que quedi guardat en pots de vidre.

Informació addicional

Selecciona el format

2Kg, 1Kg, 500g, Maxi, Gran, Mitjana

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

Productes relacionats