You are here:

Arròs Bomba (Retornable)

Arròs Bomba en bossa de paper o envàs retornable

4.0224.05 Imp. incl.

Categories: , SKU: N/A Etiquetes:

Descripció

PREU: 7.95 €/Kg

ORIGEN: Múrcia, Sevilla, zones de l’ebre,…

CARACTERíSTIQUES

L’arròs Bomba és una varietat d’arròs (Oryza sativa, L.) de gra curt (5,2 mm) i arrodonit, que tendeix a augmentar considerablement la seva grandària durant la cocció.
L’arròs Bomba posseeix un color perlat i aspecte consistent. Destaca per la seva capacitat d’absorció de líquids, fins al punt d’arribar a duplicar o triplicar el seu volum comparat amb el volum inicial. Així, reté els sabors de l’brou de manera similar a altres varietats valencianes (com, per exemple, l’arròs de la Badia), amb l’avantatge que, a diferència d’aquestes, un cop superat el temps de cocció no es trenca, sinó que es bomba -d’aquí el seu nom- i s’arruga una mica. Aquesta peculiaritat d’arròs Bomba li permet guardar el midó, amb el que sempre surt solt, sense endurir. L’arròs Bomba requereix un major contingut d’aigua que altres arrossos; sent el temps de cocció aproximat d’uns 20 min.
L’arròs Bomba és una varietat que, fins fa poc, estava gairebé extingida a causa de la seva escassa productivitat (4 tones per hectàrea) i els intensos cures que necessita. Ha estat l’augment de la seva demanda el que ha propiciat que es torni a conrear de nou.
Avui dia la major part de la producció d’arròs Bomba es concentra a Sevilla, Múrcia i Albacete, etc. Un dels arrossos més apreciats és el denominat de Calasparra (Denominació d’Origen). L’arròs Bomba sol ser un dels més cars entre els arrossos espanyols.

TEMPS DE COCCIÖ: Inferior a 20 minuts

CONSELLS DE CONSERVACIÓ:

  • Conservar  en lloc fresc sec i fosc.
  • Consumir  preferiblement abans dels 18 mesos de la data d’envasament.
  • Mai deixeu  el producte en bossa de cartró de manera perllongada. Recomanem que quedi guardat en pots de vidre.

Informació addicional

Pes N/A
Selecciona el format

2Kg, 1Kg, 500g, Maxi, Gran, Mitjana

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

Productes relacionats